Live Streaming JDT vs Negeri Sembilan 23 Mac 2018

Live streaming JDT vs Negeri Sembilan. Johor Darul Takzim akan bertemu pasukan Negeri Sembilan dalam perlawanan ke 11 Liga Super Malaysia 2018 di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin Johor Bahru jam 10.00 malam 23.03.2018.

Admin tidak dapat turut serta untuk menyaksikan perlawanan ini secara live di Stadium Larkin kerana ianya berlangsung pada hari bekerja, tambahan pulak perlawanan dalam bulan puasa. Jadi malamnya nanti admin cepat mengantuk ketika memandu pulang nanti.

Kredit : JOHOR Southern Tigers

Berbalik kepada perlawanan antara JDT vs Negeri Sembilan, admin berkeyakinan tinggi pasukan Harimau Selatan tidak menghadapi masalah untuk menundukkan Negeri Sembilan berdasarkan prestasi semasa dan reputasi gah yang dimiliki oleh JDT sebagai Juara Piala AFC 2015. Walaubagaimanapun siapa tahu kan, bola itu bulat dan macam-macam boleh terjadi.

Live Streaming JDT vs Negeri Sembilan

Perlawanan ini mendapat liputan siaran langsung daripada rangkaian Media Prima iaitu TV9 dan juga iFlix. Walaubagaimanapun admin akan menyediakan pautan link live streaming di bawah ini supaya pembaca dapat menyaksikan perlawanan menerusi internet.

Keputusan Perlawanan JDT vs Negeri Sembilan

Keputusan perlawanan antara Johor Darul Takzim Menentang Negeri Sembilan akan dikemaskini sebaik sahaja tamat perlawanan.

Leave a Comment