Live Streaming JDT vs Lao Toyota 16 Mac 2016

Live streaming JDT vs Lao Toyota. Merupakan perlawanan ketiga bagi pasukan Harimau Selatan dalam saingan Piala AFC 2016. Setakat dua perlawanan yang lalu, Johor Darul Ta’zim merupakan satu-satunya pasukan yang masih mengekalkan rekod tanpa kalah samada perlawanan di tempat lawan ataupun di halaman sendiri. Apakah momentum kemenangan ini akan berterusan pada perlawanan yang ketiga yang akan berlangsung pada jam 8.45 malam 16.03.2016 apabila JDT menerima kunjungan Lao Toyota, kelab dari Laos di Stadium Tan Sri Haji Hassan Yunos Larkin, Johor Bahru.

jdt vs lao toyota

Maklumat semasa yang Blogger Pontian terima, siaran langsung JDT vs Lao Toyota boleh ditonton menerusi saluran astro 812(Fox Sport). Berkemungkinan akan disiarkan secara langsung menerusi rangkaian Media Prima samada TV3 ataupun TV9. Kemaskini akan dilakukan sedikit masa lagi.

Live Streaming JDT vs Lao Toyota

Pautan link live streaming akan dikemaskini sebaik sahaja perlawanan bermula, sekiranya ada. Jika anda mempunyai masa yang terluang, jom kita penuhkan Stadium Larkin pada malam tersebut.

Saya juga akan melakukan kemaskini keputusan perlawanan semasa(live Score) di sini. Pembaca digalakkan untuk bookmark page ini untuk kemudahan menyemak keputusan perlawanan.

Johor DT Tarikh/Masa Lao Toyota
16.03.16/20:45
Penjaring Gol Minit Penjaring GolLeave a Comment