Live Streaming JDT vs Felda United 1 Mac 2016

Live streaming JDT vs Felda United. Johor Darul Takzim akan melayan kunjungan Felda United jam 9.00 malam di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin Johor Bahru pada 1 Mac 2016.

Perlawanan diantara Johor Darul Takzim dan Felda United pastinya menjadi tumpuan seluruh peminat bola sepak di Malaysia. Ini kerana pemenang perlawanan ini akan berjaya menduduki tangga teratas dalam carta Liga Super 2016.

Gambar Kredit :JOHOR Southern Tigers

Selepas tiga perlawanan terdahulu dalam saingan Liga Super 2016, JDT menduduki tangga kedua dalam liga setelah berjaya mengumpul tujuh mata dengan merekodkan dua kemenangan dan satu seri. Manakala Felda United berada di tangga teratas liga dengan sembilan mata setelah memperolehi tiga kemenangan berturut-turut.

Siaran Langsung JDT vs Felda United 1 Mac 2016

Bagi mereka yang tidak berkesempatan untuk menghadirkan diri ke stadium, anda masih berkesempatan untuk menonton perlawanan ini secara live menerusi saluran TV3. Pautan live streaming juga akan disediakan satu jam sebelum perlawanan bermula buat mereka yang tidak mempunyai masa untuk menonton televisyen sekiranya ada.

Leave a Comment