Live Streaming Dan Keputusan JDT vs Perak 2 Jun 2018

Live streaming JDT vs Perak. Ini merupakan perlawanan Liga Super Malaysia 2018 bagi minggu ke 13 yang berlangsung pada hari sabtu 2.06.2018. Johor DT merupakan satu-satunya pasukan yang masih mengekalkan rekod tanpa kalah dalam perlawanan di Liga Super dan hanya kalah sekali kepada Pahang di dalam saingan Piala FA.

siaran langsung jdt vs perak

Selepas tamat 12 perlawanan, kedua pasukan ini sedang mendahului kedudukan di carta Liga Super dengan JDT berada ditangga teratas berkelebihan 6 mata di depan pasukan tangga kedua iaitu Perak.

Perlawanan ini amat penting bagi kedua pasukan. Kemenangan Perak sudah tentu akan merapatkan jurang mata tetapi pastinya ia tugas sukar untuk menumbangkan JDT yang bermain di Stadium Larkin. Saya beranggapan Full House perlawanan ini.

Live Streaming JDT 2.06.2018

Maklumat mengenai siaran langsung JDT vs Perak dan juga pautan link live streaming akan dikemaskini satu jam sebelum sepak mula. Sekiranya ada.

Perlawanan ini disiarkan secara langsung menerusi iflix. Walaubagaimanapun juga boleh ditonton menerusi internet live streaming di -> INI

Keputusan JDT vs Perak akan dikemaskini secara live score di sini. Sila bookmark page ini untuk kemudahan pembaca di masa akan datang.

JDT Status Perak
2 FT 0
Penjaring Gol Minit Penjaring Gol
Fernando Andres Marquez Minit 5 (Penalti)
Jorge Santos Minit 83

Leave a Comment