CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015. Makin lama makin sengit kerana sudah ramai pakar SEO mula turun padang. Artikel ini BP terbitkan bukanlah artikel pertandingan, tetapi hanya lebih dijadikan sebagai untuk menerbitkan artikel di blog yang baru berusia belum sampai sebulan ini. Jadi contest review ini hanyalah sebagai kayu pengukur untuk pergerakan blog ini di masa akan datang.

contest review lynk.my 2015

Lynk.my pada mulanya memang sesuatu yang asing bagi BP. BP hanya mengetahui tentang lynk setelah contest yang berbentuk review ini berlangsung. Kalau tak ada contest, memang confirm BP tak akan tahu samapai bila-bila.

Mungkin ada sesetengah anda belum tahu apa itu lynk?

OK. Malas nak cerita panjang. Ianya merupakan pemendek url juga disebut sebagai shortener url. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, anda taip sahaja keyword contest review lynk.my 2015 di google.com.my. Banyak penerangan dan video tentang lynk.my 2015.

Kenapa ramai menyertai contest review lynk.my 2015?

Mungkin ramai yang bertanya kenapa ramai yang menyertai contest ini. Jawapannya mudah sahaja kerana hadiah yang ditawarkan kepada pemenang review amatlah lumayan sekali. Hadiah keseluruhan menjangkau RM4000. Jadi kalau anda nak join, kena buat review lynk.my betul-betul.

Pelbagai kategori yang dipertandingkan. Antaranya ialah kategori SEO, kategori REVIEW dan juga kategori UNDI. Kategori review menawarkan hadiah paling lumayan kepada pemenang tempat pertama iaitu wang tunai RM1000. Manakala kategori SEO dan UNDI hadiah wang tunai yang ditawarkan ialah RM500.

Akhir kata selamat maju jaya diucapkan kepada peserta contest review lynk.my 2015.

Leave a Comment